Microsoft Dynamics 365 Business Central priser

For å bruke Dynamics 356 Business Central kan du enten abonnere på en skybasert lisens (Software as a Service (SaaS)) eller kjøpe en lisens (on-premises).

Dynamics 356 Business Central SaaS lisenstyper og priser:

Dynamics 365 Business Central Essentials

Kr. 617,10*per bruker per måned

En Essentials-lisens tilbyr grunnleggende funksjoner som en bedrift trenger for å drive. Det er et flott sted å starte for nye virksomheter. Du kan starte med en bruker og legge til brukere og funksjonaliteter når virksomheten din vokser.

Dynamics 365 Business Central Premium

Kr. 881,50*per bruker per måned

En Premium-lisens inkluderer alle funksjonene til Essentials-lisensen, i tillegg til omfattende funksjoner for produksjon og serviceordrestyring.

Dynamics 365 Business Central Teammedlem

Kr. 70,50*per bruker per måned

En lisens for teammedlem er for brukere som ikke trenger full tilgang til hele ERP-systemet. Et teammedlem kan få tilgang til noen grunnleggende områder innen Business Central og fullføre enkelt oppgaver som f.eks ordreinnleggelse etc. Teammedlemsprisen er den samme for Essentials og Premium-lisenser.

*Med forbehold om prisendringer

On-premises priser

For on-premises, vennligst kontakt våre konsulenter. Det er forskjellige faktorer du må vurdere når du installerer et ERP-system lokalt. Våre konsulenter kan gi deg en gratis priskonsultasjon der de stiller deg spørsmål om forretningsbehovene dine og veileder deg gjennom ulike kostnader og aspekter ved ERP-systemer som du bør vurdere. De vil da kunne gi deg et tilbud.