empty_cart

Microsoft Dynamics 365 Business Central priser

For å bruke Dynamics 356 Business Central kan du enten abonnere på en skybasert lisens som kalles Business Central Online eller kjøpe en lisens (on-premises).

Dynamics 356 Business Central Online priser:

Dynamics 365 Business Central Essentials

Kr. 767,10*per bruker per måned

En Essentials-lisens tilbyr grunnleggende funksjoner som en bedrift trenger for å drive. Det er et flott sted å starte for nye virksomheter. Du kan starte med en bruker og legge til brukere og funksjonaliteter når virksomheten din vokser.

Dynamics 365 Business Central Premium

Kr. 1 095,90*per bruker per måned

En Premium-lisens inkluderer alle funksjonene til Essentials-lisensen, i tillegg til omfattende funksjoner for produksjon og serviceordrestyring.

Dynamics 365 Business Central Teammedlem

Kr. 87,70*per bruker per måned

En lisens for teammedlem er for brukere som ikke trenger full tilgang til hele ERP-systemet. Et teammedlem kan få tilgang til noen grunnleggende områder innen Business Central og fullføre enkelt oppgaver. Teammedlemsprisen er den samme for Essentials og Premium-lisenser.

*Det tas forbehold om prisendringer, og prisene forutsetter minimum 1 års bindingstid.

Business Central On-Premises priser

For Business Central On-Premises, vennligst kontakt oss ved å bruke skjemaet nedenfor. Det er forskjellige faktorer du må vurdere når du installerer et ERP-system lokalt. Våre konsulenter kan gi deg en gratis priskonsultasjon der de stiller deg spørsmål om forretningsbehovene dine og veileder deg gjennom ulike kostnader og aspekter ved ERP-systemer som du bør vurdere. De vil da kunne gi deg et tilbud.