Om Dynapro

Med over 25 års erfaring med ERP-systemer, bistår våre konsulenter bedrifter med å finne løsninger som fungerer for dem. Våre utviklere jobber hardt for å lage standardiserte utvidelser, integrere Business Central mot andre systemer og skreddersy løsninger etter kundenes ønsker. Fra installasjon, til opplæring, til å tilpasse løsninger og kontinuerlig støtte. Det å tilby tjenester av høy kvalitet er kjernen i det vi gjør.

Vårt oppdrag er enkelt:

Å hjelpe våre kunder med å lykkes i sin virksomhet ved å tilby rådgivning og programvare som styrker forretningsprosessene deres.

Møt teamet vårt

Geir Støen

Geir Støen

Daglig leder

Med utdannelse som siviløkonom og omfattende regnskapserfaring er Geir god med tall. Han er veldig opptatt av å sikre at kundenes systemer fungerer som de skal og at de får tallene de trenger for rapportering. Når han ikke hjelper kunder med deres regnskapssystemer og beregninger, vil du finne Geir på hytta, enten på tur, eller med en fiskestang.

+47 901 31 250
geir@dynapro.no
Jón Fjölnir Albertsson

Jón Fjölnir Albertsson

Teknologiansvarlig

Jón Fjölnir er systemanalytiker og Dynapros «altmuligmann». Enten han skaper nye løsninger, konsulterer kunder eller oppgraderer et system - så er det å levere tjenester og produkter av høy kvalitet til kundene det som motiverer han. På fritiden liker Jón Fjölnir å lære nye språk, spille og se på fotball og tilbringe tid med familie og venner.

+47 488 49 696
fjolnir@dynapro.no
Henrik Hella

Henrik Hella

Senior konsulent, leveranseansvarlig, salg

Henrik er utdannet sivilingeniør med spesialisering i produksjonsteknologi. Han er veldig opptatt av å opprettholde gode, langvarige forhold til kunder og levere brukervennlige løsninger som betjener kunden. Hvis kundene hans er fornøyde, er Henrik fornøyd. Andre ting som gjør Henrik lykkelig er langrenn, seiling, trening og tid i naturen.

+47 957 34 498
henrik@dynapro.no
Hermann Ragnarsson

Hermann Ragnarsson

Lead utvikler

Hermann har en bachelorgrad i informatikk og en bachelorgrad i engelsk. Å skrive kvalitetskode som er ren, lesbar, vedlikeholdbar og utvidbar kjennetegner Hermann. Resultatet av hans entusiasme er: Bedre løsninger, færre problemer og lavere kostnader for kundene. Når han ikke er dypt inni koden, da bygger han Lego sammen med sønnene sine, koser seg utendørs med familien eller leser forskjellige programmeringsemner.

+47 404 41 638
hermann@dynapro.no
Hans Jørgen Lachman

Hans Jørgen Lachman

Senior utvikler

Hans Jørgen har over 20 års erfaring som Dynamics NAV-utvikler og konsulent. Han har jobbet med vertikale løsninger fokusert på bil- og anleggsindustrien, samt laget skreddersydde løsninger for en rekke kunder. Hans lange erfaring og omfattende kunnskap om ERP-systemer og forretningsprosesser gjør at han både kan designe og utvikle kvalitetsløsninger for våre kunder.

+47 909 72 310
hans@dynapro.no
Otto Munthe

Otto Munthe

Utvikler

Otto Munthe har en doktorgrad i fluidmekanikk hvor han brukte objektorientert programmering for å simulere flyt. Han har siden jobbet i over ti år innen programvareutvikling og rådgivning. Når han ikke jobber, liker Otto å trene eller kjøre motorsykkel. Han tilbringer også mye tid på sjøen med båten sin.

+47 92 80 35 53
otto@dynapro.no
Maryam Fallah

Maryam Fallah

Utvikler

Med utdannelse i informasjonsteknologi er Maryam lidenskapelig opptatt av programmering. Før hun begynte i teamet hos Dynapro, jobbet hun som dataanalytiker. I sin nåværende rolle er hennes hovedansvar å lage skreddersydde rapporter for kunder. På fritiden liker Maryam å være aktiv. Hun løper mye og liker å sykle med familien.

maryam@dynapro.no
The logo of the company providing the testimonial

«Et velfungerende ERP-system er avgjørende og kritisk for Unger Fabrikker AS. Gjennom samarbeid med Dynapro sikrer vi en god logistikkløsning som ivaretar innkjøp, planlegging lager og salg. Dynapro leverer god kvalitet og bidrar til effektivisering av løsninger for Unger.»

Terje Nyhus

Financial Manager at Unger Fabrikker AS